Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Ps Custom shapes – resursi

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas
photoshop custom shapes, gradients, actions etc; Ladyoak.com

photoshop custom shapes, gradients, actions etc; Ladyoak.com

Čak i početnici znaju za custom shapes  u photoshopu, barem za onaj osnovni paket gotovih oblika: strelica, žaruljica, travica… no, možda netko još ne zna da se ti oblici mogu nadopunjavati isto kao i kistovi, patterni, texture..

Custom shape mapa nalazi se u C/program files/adobe/photoshop/presets/custom shapes i u nju možemo kopirati pakete gotovih oblika koji se mogu skinuti sa neta. Jedna od stranica gdje možemo naći preko 150 takvih paketa je i Ladyoak. No, to nije sve, tu se možemo opskrbiti i photoshop kistovima, gradientima, fotografijama, akcijama i stilovima.

Pa navalite 🙂

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">