Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Galerije slika i gdje ih pronaći

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas
Polaroid gallery sa www.no3dfx.com

Polaroid gallery sa www.no3dfx.com

Možda vjerujete da slika govori više od riječi i trebate moćnu galeriju da možete prikazati sve vaše fotografije. Ili  želite dodati galeriju na svoj blog ili web stranicu.

Ntt.cc nam nudi listu prekrasnih Javascript i Ajax galerija i isto toliko galerija u flashu.

20 atraktivnih flash galerija prezentira nam i Visual-blast media, a developerfox ih je skupio čak 37 !

Shadowbox.js je online media viewer aplikacija koja podržava sve najpopularnije web media formate. Napisan je u potpunosti u JS i CSS i omogućuje nam da prikazujemo široku paletu medija na većini glavnih pretraživača bez da posjetilac napusti našu stranicu.

Scriptandstyle nam nudi dinamičnu galeriju koju je vrlo jednostavno nadopunjavati. Potrebno je samo, u za to određenu mapu, dodati sliku i thumbnail. PHP i JS učine sve ostalo.

Tutsplus je objavio odličan članak sa popisom i linkovima za 50 galerija.

Najbolje od svega je da su sve besplatne. Uživajte!

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

3 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">