Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Alati za gledanje statistike i ostalih informacija

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

U današnje doba kada je taj misteriozni SEO postao toliko popularan Webmasteri su postali pravi špijuni. Špijuniraju svoje stranice, analiziraju tuđe i ne prezaju ni pred čim kako bi njihove ljepotice dospjele na sam vrh. Mi vam donosimo par alata koje možete koristiti za zabavu, špijuniranje konkurencije ili jednostavno za analizu vaših stranica. Svi alati ovdje navedeni su potpuno besplatni (neki imaju i plaćene verzije) i za neke je potrebna registracija.

Link Diagnosis

S ovim alatom možete detaljno dijagnosticirati linkove, vaše ili od konkurencije. Dobiti ćete detaljni report o traženom linku uključujući pagerank, tekst linka, nofollow informacije i još par korisnih podataka. Potrebno je instalirati Firefox add-on.
Link Diagnosis

Stat Brain

Link je proradio. Ako vas zanima koliko hitova ima neka stranica onda je ovaj alat pravo rješenje za vas. Dobiveni podaci možda nisu 100% točno ali možete dobiti neku okvirnu sliku. Na primjer možete pogledati statistiku za Kroativ Galeriju ili Kroativ web dizajn blog
Stat Brain

Web site outlook

Zanima vas koliko bi mogla vrijediti vaša stranica? Provjerite to s ovim alatom. Isto možete učiniti i s www.dnscoop.com/ te www.cubestat.com. Rezultati se malo razlikuju od alata do alata ali zato na svakome možete pogledati i dodatne informacije…
Website Outlook

Google Webmaster tools

Ovo je klasik ali morali smo ga spomenuti za one koji to još možda ne znaju. Google vam donosi pregršt alata za praćenje, analizu i testiranje vaših stranica.
Google Webmasters tools

Google Analytics

Za svaki ozbiljniji site potreban je napredni analitički alat. Google Analytics je upravo to. Saznajte sve o vašim stranicama, posjetiteljima, njihovim navikama i još mnogo toga. Trebati će vam malo vremena da naučite čitati sve podatke ali trud se stvarno isplati!
Google Analytics

SEOmoz Tools

Ovaj link se vrti u našem quick tips prozoru ali ga ponavljamo ako vam je slučajno promakao. Na SEOmoz stranici možete pronaći skup korisnih SEO alata, neki su besplatni, a neki se plaćaju. Za pristup alatima potrebna je registracija i u besplatnoj inačici zahtjevnije alate možete koristiti jednom dnevno. Ako su vam potrebni profesionalni alati onda izdvojite oko 70$ i navalite…
SEOmoz

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

1 komentar

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">