Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Animated gif, image resize, mobile phone wallpaper ONLINE GENERATOR

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Jednostavan banner može se složiti u Flash-u, Javascriptu ili pomoću animiranog gif-a. Flash i Javascript imaju više mogućnosti za fini prijelaz i završni efekat je ljepši. Sa druge strane, animirani gif se neće potući sa drugim javascriptama na stranici niti će opteretiti naše kodove i usporiti otvaranje. Osim toga, napravimo ga začas pomoću online generatora.

Jedan od takvih zgodnih generatora naći ćemo na stranici www.image-tools.com . Potrebno je željene sličice pretvoriti u .gif,  uploadati, označiti željenu brzinu i generator će nam u sekundi napraviti animaciju koju spremimo na naš pc.

animated gif generator

animated gif generator

Primjer jednostavne gif animacije :

animirani gif

animirani gif

Na istoj stranici naći ćemo i

Mobile-Phones-Wallpaper-Generator-Tool za izradu wallpapersa za mobitele,

Online-Image-Conversion-Tool za pretvaranje .jpg u .png ili .gif formate i obratno i

Online-Image-Resize-Tool za smanjivanje slika za avatare, msn ikone i slično odnosno za smanjivanje slika na željenu veličinu

Označeno s: , , , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">