Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Besplatna knjiga o CSS-u, HTML-u, Ajaxu, web programiranju i još mnogo toga…

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas
The Woork Handbook by Antonio Lupetti

The Woork Handbook by Antonio Lupetti

Ne, nismo mi napisali knjigu 🙂 , Antonio Lupetti piše blog o web dizajnu i developmentu te je tokom godina pisanja o svemu i svačemu skupio zavidnu kolekciju korisnog štiva. Sve to je skupio na hrpu i napisao knjigu zvučnog imena The Woork Handbook. Knjiga je besplatna i može se skinuti u PDF formatu ili ju možete čitati on-line. Knjiga sadrži CSS, HTML, Ajax, web programiranje, Mootools, Scriptaculous i druge stvari vezane uz web dizajn. Ovo korisno štivo toplo preproučamo za ovo hladno zmisko doba i još jednom da napomenemo, knjiga je besplatna.

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

3 komentara

 • hartmann kaže:

  Svaka mu cast!!!

 • rade kaže:

  Poštovani!
  Služim se HTML-om. Google preporučuje za izradu njihovog bloga CSS-program. Pročitao sam dosta o njemu ali ga nemam i ne znam gdje ga nabavit, dakako neke upute. Ako možete pomoć bit ću zahvalan-
  Radoslav Raič

 • Kova kaže:

  Može mi netko stavit download?Za ovaj pise da je remove-an

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">