Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Weather widget – vremenska prognoza – dodatak za web stranicu

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Weather Widget – Vremenska prognoza za web stranicu

Portali sa vijestima često na svojim stranicama imaju i mali widget sa vremenskom prognozom.  Umetnuti ga možemo na bilo koju web stranicu ili blog jednostavnim kopiranjem nekoliko linija koda. Najteži posao je odabrati dizajn koji nam se sviđa i veličinu koja nam odgovara. Pa evo gdje možemo započeti svoju potragu za savršenim dodatkom za vremensku prognozu:

Netvibes

Netvibes nam nudi veliki izbor weather widgetsa najrazličitijeg dizajna, a ovo su samo neki od njih:

http://bs.eco.netvibes.com/ – Sami odabiremo boju i lokaciju a dobiveni kod umetnemo u kodove naše web stranice.

bs.eco.netvibes.com

bs.eco.netvibes.com

http://weather.weatherbug.com/ – Nakon registracije možemo sami napraviti svoju aplikaciju ili skinuti već gotovu za svoj blog ili web stranicu. Na raspolaganju nam je nekoliko veličina.

weather.weatherbug

weather.weatherbug

http://www.biglickmedia.com/ – Ovaj xml i php weather widget koristi yahoo! RSS Weather feed za primanje podataka tako da može biti prikazan na našoj web stranici. Na izbor nam se nudi 11 raznih varijanti, a možemo ih kreirati i sami. Ovi widgeti nisu besplatni.

biglickmedia

biglickmedia

Widgetbox

Widgetbox nam također nudi veliki izbor najrazličitijih i besplatnih weather widgetsa u svim oblicima

widget box

widget box

Yourminis

http://www.yourminis.com/ – veliki izbor boja, različiti dizajn, slična veličina , jednostavno editiranje i kopiranje

yourminis

yourminis

Označeno s: , , , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">