Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

WantAd School traži web dizajnera

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

WantAd Shool traži web dizajnera koji je zainteresiran za rad u WantAd School na projektima i odrzavanju naših web stranica u zamjenu za jednogodišnje školovanje za Art Direction u vrijednosti 25.900 kuna. Nakon završetka školovanja postoji mogućnost stalnog zaposlenja.

Osoba koja bi zadovoljila naše uvjete je ambiciozna, u potrazi za novim znanjima, radi u dizajnerskim programima (photoshop, illustrator, flash…). Molimo zainteresirane da nam pošalju svoj životopis i portfolio na mail adresu: job@wantadschool.com

Uvjeti za upis u školu su završena srednja škola, navršenih 18 godina te portfolio sa radovima. Natječaj traje do petka 28.01.2011.

WantAD School je reklamna škola pokrenuta je u suradnji s vrsnim profesionalcima, najboljim kreativcima i praktičarima iz industrije oglašavanja, u namjeri da zadovolji sve veću potrebu tržišta za visoko obrazovanim kadrovima, odnosno specijaliziranim i konkretnim edukacijskim programima. Vođeni ovom idejom osmislili smo efikasan sustav za edukaciju kroz jednogodišnje programe.

WantAD School nudi četiri programa koji slijede potrebe reklamnih agencija za četiri glavne djelatnosti oglašivačkog procesa: dizajner u marketinškoj agenciji (art direction), pisac reklamnih tekstova (copywriting), voditelj kreativnog projekta (account manager) i voditelj događanja (event manager).

Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Komentari su zatvoreni.