Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Web::Strategija 7 – Dobri developerski duh

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Zlatna nagrada Web::Strategije

Natječaji za web developere

Nagrađujemo upotrebljivost i inovativnost web stranica

Zagreb, 18. siječanj 2010. – Otvoren je natječaj za dodjelu Zlatnih nagrada Web::Strategije u dvije kategorije koji će završiti svečanom dodjelom nagrada na sedmoj konferenciji o web developmentu – Web::Strategija 7 – Dobri developerski duh. Prijave za natječaj su otvorene do 3. 3. 2010., a dodjela nagrada na konferenciji će se održati 18. 3. 2010. u Zagrebu.

Prva kategorija

Prva kategorija, Web upotrebljivost 2010. vrednovati će uspješnost izvedbe upotrebljivosti nominiranih web stranica. Nagrada će se dodjeljivati izvođačima web stranica (web developerima), a ne vlasnicima web stranica (naručiteljima izrade web stranica) kako je to slučaj kod drugih nagrada koje se dodjeljuju u regiji.

Druga kategorija

Druga kategorija, Web inovativnost 2010. vrednovati će inovativnost rješenja za web s naglaskom na tehnički aspekt ideje. Pri tome, neće biti presudna dokazana komercijalna isplativost rješenja, već inovativnost same ideje i njeno ostvarenje.

Ujedno, pozivamo i sve web developere, one koji ih traže i one koji to žele postati na jedinstvenu edukaciju i druženje na spomenutoj regionalnoj Web::Strategiji koja će se kao i svaki puta održati pod jakim medijskim pokroviteljstvom najistaknutijih regionalnih internetskih medija, te u kojoj će sudjelovati istaknuta regionalna imena profesionalaca za web development.

Ulaznica za konferenciju do 1. 2. 2010. iznosi samo 750 kn + PDV. Prijave su otvorene na službenoj web stranici konferencije http://www.webstrategija.com/07/prijava.

Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

1 komentar

  • Za sve one iz internetskog marketinga koji dolaze na Web::Strategije, predlažemo Vam da na devetu dođete kao član Web::Klub-a gdje cijena konferencijske kotizacije iznosi samo 500 kn i uračunate su tri u cijenu članstva u klubu.

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">