Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Design cubicle by Brian Hoff

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas
Blog by Brian Hoffa

Blog by Brian Hoffa

Design Cubicle je blog Hoff Briana, grafičkog dizajnera sa velikim iskustvom u grafičkom i web dizajnu.

Ovaj blog se fokusira na sve aspekte dizajna, kreativnosti i učenja; nudi savjete i članke o dizajnu za tisak, web dizajnu, logo dizajnu, brandingu, oglašavanju, marketingu i tako dalje.

Početnici ovdje mogu naučiti kako izbjeći najčeće photoshop i tipografske pogreške , profesionalci mogu pogledati kakve vizitke imaju najpoznatiji svjetski dizajneri i kakve web stranice imaju najbolji svjetski dizajnerski studiji. Ovdje možemo naći inspiraciju za logo dizajn, pročitati najbolje i najnovije članke o dizajnu i štošta drugo.

Želite li nešto novo naučiti, svakako posjetite Briana 🙂

Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">