Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Swirlsmania – vitice, kako ih napraviti i gdje ih pronaći?

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas
Abuzeedo

Abuzeedo

Ludilo za viticama doživjelo je svoj vrhunac početkom prošle godine kada se sa bakinih tanjura, komoda, tapeta i fotelja spustilo na web stranice, tv reklame, postere i jednom riječju preplavilo sve medije i proizvode.

Manija je popustila, no još uvijek ih je dobro imati pri ruci za neki poseban, romatičan ili retro dizajn gdje se mogu lijepo i decentno uklopiti.

Vitice možemo pronaći gotove u obliku vektorskih ilustracija ili photoshop brusheva. Designreviver, Smashingmagazine, Brusking, Bittbox i drugi sakupili su lijepe i korisne kolekcije koje možemo slobodno i besplatno koristiti.

Oni koje zanima kako se vitice izrađuju mogu to saznati preko tutoriala koje su objavili Bittbox, Abuzeedo i Myinkblog, a kako napraviti seamless vitičastu texturu pokazao nam je Gomediazine.

Uživajte 🙂

Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">