Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Designers toolbox

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas
Designers toolbox

Designers toolbox

Svi mi koji se bavimo dizajnom, bilo web ili grafičkim, moramo znati razne mjere i standarde. Neke koristimo često pa ih znamo napamet kao npr. širinu web stranice ili format A4 papira, no ponekada nam zatrebaju i neke druge mjere.

Ekipa sa designer toolbox-a pobrinula se da nam sve bude na jednom mjestu i uvijek pri ruci. Ovdje možemo naći razne veličine kuverti i čestitki, mapa, DVD/CD kutija i naljepnica, veličine papira i načine savijanja.
Osim mjera moguće je downloadirati i AI ili inDesign file određenog proizvoda.

Web dizajneri tu će pronaći elemente za iphone i web browsere, rezolucije ekrana, posebne HTML znakove, Lorem ipsum generator, kalendar rokova za prijave na razne natječaje za dizajn, a mogu pogledati i galeriju web stranica ili pročitati članke o dizajnu.

Ova korisna stranica svakako opravdava svoje ime.

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">