Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Sigurno surfanje i download

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas
Sigurno pretraživanje i download uz McAfee Siteadvisor

Sigurno pretraživanje i download uz McAfee Siteadvisor

Tražeći stranice sa wallpapersima za prošli blog o Valentinovom, naišla sam na nekoliko stranica koje sadrže spamove, viruse i slično. Stranice koje nude download wallpapera i screensavera su poznate su po tome .

Kako biste, kao i ja, odmah znali koje stranice su sigurne a koje nisu, preporučam da na svoje računalo instalirate McAfee Site Advisor.

Postoji verzija SiteAdvisora za Mozzilu i za Internet explorer i morati ćete ih downloadirati zasebno.

Jednom instaliran, McAfee će postaviti oznaku na vaš prozor i čim se neka stranica učita ta oznaka će postati crvena, zelena ili siva što će značiti da je opasna, sigurna ili još nije istražena.

Ukoliko je još neistražena možete je prijaviti na ispitivanje te se vratiti za nekoliko dana. Također kao vlasnik nove stranice možete je prijaviti i zatražiti ispitivanje kako bi što prije bila označena kao sigurna.

No, to nije sve, prilikom pretrage na tražilicama dobiveni popis stranica imati će oznake te ćete unaprijed znati da li neku stranicu treba izbjegavati ili ne.

Sigurno surfanje i download želi vam Kroativ 🙂

Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">