Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Watercolor lines psd brush + aquarel seamless paper texture pack

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Kako to obično biva, ono što tražimo nikad ne nađemo kada nam zatreba. Murphyev zakon. Unatoč gomilama bookmarksa tako sam se i ja nedavno ubila tražeći watercolor brush u obliku linije. Ma sve sam našla; i mrlje i fleke i vitice i cvijeće al nigdje obične linije. I ništa, morala sam je napraviti sama.

I pošto smo mi na Kroativu jedna nesebična ekipa pa sve (aj dobro, ne baš sve) dijelimo sa svojim dragim plemenom dizajnera tj. vama dragi naši čitaoci, eto možete downloadirati moje kistove ovdje.

No, to nije sve! U istom paketu je i seamless textura aquarel papira (590 x 590 px) i jedna manja 100 x 100 koju možete odmah ubaciti u svoje patterne.

Photoshop watercolor brush + seamless aquarell paper texture

Photoshop watercolor brush + seamless aquarell paper texture

Još par linkova za watercolor psd brushes:

http://fbrushes.com/?s=watercolor
http://www.brushking.eu/search.php

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

  • goran kaže:

    weberica, svaka cast na trudu, svako malo naletim na nesto korisno, al ovi brushevi su me skroz odusevili, jer cesto koristim stil vodenih boja (fav) isto kao i papirnate teksture.

    veliko hvala, nadam se da ce ih biti jos u buducnosti 🙂

  • weberica kaže:

    je, vodene boje se nose ove sezone, drago mi je da će ti koristiti 😉

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">