Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Osalt – pronađite open source alternativu za komercijalne programe

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Osalt

www.osalt.com

www.osalt.com

Hrvati su veseli, kreativni i produktivni narod ali s malo love. Nemaju svi na desetke somova za licencirani software i zato većina pribjegava raznim torrentima ili tko zna čemu sve ne. Kupili bi oni programe ali s čime? Mi imamo rješenje i za te probleme. Pronašli smo za vas stranicu na kojoj ljudi pronalaze open source alternative za komercijalne programe. Jeste li znali da samo za Photoshop CS4 postoji 5 open source alternativa? Da, znamo, sada će netko sigurno reći ali Photoshop je nezamijenjiv. Naravno, super je on, najbolji čak ali još je bolja kazna od 150 somova kuna za ilegalni software 😉 Ako i vi kojim slučajem znate neku alternativu koja nije predložena na stranici možete pomoći cijelom projektu i predložiti program.

Pročitajte što oni kažu o projektu:

Welcome
to osalt.com open source alternative – your quick guide to the best open source software.

Open vs. closed
Find open source alternatives to your favourite commercial products. Browse through our software categories and compare pros and cons of both commercial products as well as open source software.

Why open source
By choosing an open source product, the user obtains a number of advantages compared to commercial products. Besides the fact that open source is always available for free, it is a transparent application, in that you are invited exclusively behind the scenes to view all source code and thereby to suggest improvements to the product. Furthermore, every product is covered by a large dedicated network, or community, who is more than willing to answer any questions, you may have.

And remember: If you want success, open source is the way to go.

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">