Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

40+ korisnih online alata za web dizajnere

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Noupe

www.noupe.com

www.noupe.com

Vjerojatno je većina od vas čula za popularni Noupe web dizajn i development portal, a ako niste onda svakako preporučamo. Ekipa si je dala truda i napravili su listu od preko 40 korisnih on-line alata. Alati su stvarno odlični i dobro će poslužiti svim web dizajnerima, a i onima koji se tako osjećaju. Našlo se tu color pickera, izrade fontova, izrade slika, favicona i mnoštvo drugih koji svakako trebaju završiti u vašim favoritima. Kada čovjek malo pogleda tu vojsku alata nekako mu se svi ti instalirani programi učine suvišnim. U svakome slučaju bacite pogled i javite nam vaše dojmove.

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

3 komentara

 • Ovo je fenomenalno! Samo onako informativno, ovaj twitter link u desnom stupcu nije ispravan.

  Pozdrav.

 • web dizajn kaže:

  Webmasteru,

  Hteo bih odmah na početku da se zahvalim Webmasteru na uloženom trudu.

  Ja sam izabrao moje favorite koji su mi veoma korisni kako u web dizajnu tako i grafičkom web dizajnu i koji mi se mnogo sviđaju a to su:

  2, 10, 11, 21, 32, 33, 35, 36.

  I ja bih da budem od koristi, pa ću vam dati link koji meni pomaže

  http://www.zamzar.com – Free online file conversion

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">