Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Hitan apel – 150 gladnih dlakavih trbušćića treba našu pomoć

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Kroativ tim je prijatelj životinja, pogotovo onih kojima je naša pomoć potrebna,  a to su napušteni kućni ljubimci koje je privremeno zbrinula volonterska udruga “Noina arka” u Heinzlovoj ulici u Zagrebu.

Iz Noine arke jučer je stigao hitan apel za pomoć koji  prenosimo u cijelosti i pozivamo čitatelje Kroativa da se odazovu i pomognu na bilo koji način, pa makar samo slanjem ovog maila na što više adresa.

noina arka

NOINA ARKA: HITNO TREBAMO HRANU!
Hrvatska udruga zaštitnika životinja Noina Arka već više od 25 godina zbrinjava napuštene životinje, osobito skotne kuje i štence. Već nekoliko godina provodimo program Hitne pomoći za životinje, što nas čini jedinom udrugom u Hrvatskoj koja prihvaća ranjene i bolesne pse i mačke, liječi ih i pruža im smještaj i skrb do udomljenja. Kroz ruke naših članova i volontera prošle su tisuće životinja. Trenutno imamo preko 150 štićenika. Troškovi smještaja, lijekova i hrane su veliki. Ne možemo ih pokriti sami. Zalihe su nam na kraju.

Molimo vas da nam pomognete i HITNO donirate što više hrane jer već sutra 150 gladnih usta neće dobiti obrok.

Pet Centar (Zagreb, Drvinje 1 i Heinzelova 60) nudi 20% popusta povodom desete godišnjice njihovog postojanja. Akcija traje samo u subotu, 14.3.2009. od 8 – 21 sat. Iskoristite ovu akciju i pomozite nam.

Kontaktirati nas možete na broj:  091 584 77 83

Udruga zaštitnika životinja “Noina Arka”

———————————————————————————————————————-

Broj računa na koji možete uplatiti pomoć:

Broj žiro računa: 2360000-1101542052
Devizni račun: 21000338879
IBAN HR9823600001101542052
SWIFT: ZABAHR2X

Gdje se nalazi Noina arka pogledajte na mapi grada

———————————————————————————————————————

noina arka traži volontere i pomoć u hrani

Kroativ tim danas je organizirao tri mlade volonterke koje su u Noinu arku odnijele 12 kg hrane za pse. Vratile su se sa mnoštvom fotografija od kojih smo za vas izdvojili nekoliko.

Ciao Bella... come stai?

Ciao Bella... come stai?

What's up dude?

What's up ?

Želim odvjetnika.

Želim odvjetnika.

Cool dudette

Cool dudette

Naučite svirati gitaru i pomozite Noinoj arci

Volonter po imenu Ali je nedavno prihvatio kujicu iz azila, i pridružio se radom našoj maloj skupini. Po zanimanju je glazbenik, radi na Akademiji kao predavač gitare te je izrazio želju podučavati sve zainteresirane u svrhu prikupljanja sredstava za azil i stacionare na Veterini.

Gospodin Ali živi na Trešnjevci, a sate bi mogao davati srijedom, subotom i nedjeljom. Ali je stranac, razumije Hrvatski ali ga ne govori najbolje, pa možete razgovarati ne Engleskom jeziku. Napominjem da sav novac odlazi Noinoj Arci.

Noina arka – kontakt GSM:  091 584 77 83

Slični sadržaj:
Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">