Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Dizajn Web

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Dizajn web

www.dizajnweb.com

www.dizajnweb.com

Ne, nismo krivo napisali, stvarno piše Dizajn Web, a ne web dizajn. Cijela ideja je nastala na onoj staroj priči iz biblije kako je Bog stvorio čovjeka na sliku svoju. Tako i mi stvaramo web na našu sliku, iz tog se razloga zove Dizajn Web (dobro ajde ima nešto i u tome što je webdizajndotcom zauzet), radni naziv Odiseja web dizajna. Radi se o one page design ili po hrvatskom, stil stranice na kojoj je sve smješteno u jednu stranicu. Stranica je napravljena samo s jednom svrhom, a to je promidžba Kroativ mreže tako da nema nekog korisnog sadržaja osim atraktivnog izgleda (gledajte na nju kao plakat na Internetu). Sve slike su originalne, odnosno rađene iz početka i uglavnom vrlo smo zadovoljni rezultatom, a što će reći ljudi to još moramo vidjeti. Stranica ima svoju priču, kao što smo već rekli odiseju web dizajna, da budemo precizni .hr web dizajna i osim što služi za promociju Kroativa, služi i za promociju svih hrvatskih web dizajnera. Što još reći? Ništa, krenite na dizajnweb.com i pročitajte ovu našu priču na svoj način.

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">