Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

I mi imamo društvenu mrežu, kroativ.org otvoren

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Nakon dugog vremena i razmišljanja napokon smo otvorili i Kroativ.org stranicu. Bilo je tu mnoštvo ideja i na kraju smo se odlučili na otvaranje kretivne socijalne mreže. Nije Facebook ali nas veseli :) Ima dosta funkcija sličnih fb-u uz par dodataka. Prvenstveno je cilj okupiti ugodno društvo koje će se promovirati putem Kroativ.org mreže, možete naravno komunicirati s prijateljima te upoznavati nove. Standardno možete dijeliti slike, video uratke, članke ili linkove koje dodajete na jednostavan način pute bookmarkleta. Za rasprave tu su i grupe koje možete sami administrirati, a vaš izlog u svijet je vaša profil stranica kojom vi u potpunosti upravljate. Možete na primjer dozvoliti pristup samo prijateljima, svima ili samo Kroativ.org korisnicima. Stranica je još u beta fazi i tek treba živnuti ali za početak potrebno ju je oživiti s vašim sudjelovanjem.

Pogledajte opis sa same stranice:

Kakva je to nova mreža?

Kroativ.org je besplatni servis na kojem:

Možete kreirati profile

Vaš profil je vaš izlog u svijet. Profil uređujete sami i možete dodavati razne mogućnosti. Neke od mogućnosti su: vaše vještine, Twitter strem, biografija, sve vaše aktivnosti na stranici, prijatelji, bookmarksi, datoteke, Skype kontakt, slike, poruke i još mnogo toga. Tko može vidjeti vaš profil i vaše widgete odlučujete vi sami. Uz konstantno unapređivanje mreže očekuju vas još mnoge super mogućnosti.

Povežite se s prijateljima i upoznajte nove ljude

Na kroativ.org mreži možete upoznati mnogo zanimljivih ljudi iz raznih područja. Možete im slati privatne poruke, sudjelovati u njihovim grupama ili ih pozovite u svoje. Osim grupa možete dodavati i nove članke na blog te se uključiti u rasprave na forumu. Organizirajte svoje prijatelje ili se zajedno zabavite s jednim od mnogih alata.

Dijelite slike, datoteke i video uratke

Na jednostavan način možete podijeliti slike, datoteke ili video uratke sa svojim prijateljima. Vi odlučujete tko i što može vidjeti tako da možete omogućiti pristup samo prijateljima, kroativ.org članovima ili cijelim svijetom.

Podijelite znanje ili naučite nešto novo

Podijelite vaše radove sa ostalim članovima ili raspravite o željenoj temi. Kroativ.org vam omogućuje više opcija za rasprave. Pridružite se grupama, konverzaciji na forumu ili podijelite vaše članke na blogu. Pored članaka možete uključiti i slike, datoteke ili video uratke.

Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

9 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">