Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Natječaj za najbolju ilustraciju

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Ekipa sa DeviantArta objavila je novi natječaj – Be Fella’s Valentine Contest. Zadatak je jednostavan, treba downloadirati crtež sa apstraktinim linijama i pobojati ga u bilo kojem programu – corellu, photoshopu itd.Pravilo je da se moraju koristiti samo čiste boje, bez drugih efekata – tekstura, sjena, gradienta i slično.

Natječaj traje do kraja veljače kada će se odabrati dva pobjednika iz USA i dva iz neke druge zemlje . Nagrade su simbolične , važno je sudjelovati i zabaviti se, a zadatak će, vjerujem, oduševiti i najmlađe.

U cijeloj toj priči najzanimljivije je gledati poslane radove (a ima ih na stotine) jer je svaki autor u istom labirintu linija vidio nešto drugo. Tu psiholozi stvarno imaju što za analizirat 🙂

Ovdje je samo nekoliko primjera:

be fella's contest on deviantart

Ova emo majka sa famili je moja 😛

Be Fella's contest

Be Fella's contest

Be Fella's contest on DeviantArt

Be Fella's contest on DeviantArt

Be Fella's contest on DeviantArt

Be Fella's contest on DeviantArt

Slični sadržaj:
Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">