Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Dobro protiv zla

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Pozivaju se svi kreativci da sudjeluju u natječaju koji su organizirali Deviantart i Vacom. Natječaj je otvoren do 19.05.2009., sudjelovati mogu svi članovi Deviantarta (učlanjuje se besplatno), stariji od 13 godina.

Kao što znamo Vacom je proizvođač tableta – ploče i posebne olovke za crtanje koja služi umjesto miša. Kvalitetni tableti vrlo su skupi , a cijena ovisi o veličini crtaće površine i kvaliteti proizvoda. Danas se na tržištu nalaze i novi modeli koji imaju ugrađen ekran pa je doživljaj crtanja na njima kao kada crtamo po papiru. Znači, pokloni su stvarno vrijedni truda i sudjelovanja.

vacom tablet

vacom tablet

Detaljne upute i pravila natječaja možete pročitati na Deviantart-u, a već pristigle radove možete pogledati ovdje.

dobro i zlo

dobro i zlo

Slični sadržaj:
Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">