Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Silverback’s Parallax 3D effect

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas
Parallax 3D efekt na stranici Silverbackapp.com

Parallax 3D efekt na stranici Silverbackapp.com

Parallax efekt je zgodan efekt koji se prikazuje prilikom smanjivanja i povećanja prozora kada se layeri u pozadini pomiču svaki drugačijom brzinom i stvaraju iluziju trodimenzionalnosti.

Ovaj zgodan efekt nažalost ne funkcionira u svima nam mrskom IE6 koji ne podržava png transparenciju pa će posjetitelji koji još uvijek koriste taj zastarjeli browser vidjeti samo običnu statičnu pozadinu. A tko im je kriv!

Kako izgleda stranica sa primjenjenim parallax efektom i kako se on postiže možete pročitati u jednostavnom tutorialu koji je sastavila ekipa sa thinkvitamin.com.

Parallax efekt tutorial

Parallax efekt tutorial

Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">