Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Promijenite izgled pojedine stranice u WordPressu

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Ovaj korisni tutorial prijavio nam je čitatelj Nikola Dadić, naučiti ćete kako jednostavno primijeniti dizajn na pojedinu WordPress stranicu.

Prvo pogledajmo primjere http://cromobi.com , naslovna je drugačija od stranice gdje se nalaze specifikacije mobitela. Kod specifikacije je maknut sidebar i produžen div.

U mapi gdje se nalazi template kreirajte novu datoteku stranica.php, zatim otvorite vas index.php i kopirajte sve u stranica.php ,zaim u stranica php dodajte kod:

<?php
/*
Template Name: Stranica
*/
?>

Dalje ćemo izbrisati sidebar točnije izbrišite <?php get_sidebar() ?>  da uočimo razliku.
Kad smo to napravili otiđimo u wordpress admin panel i odaberite Pages > Add new
Sad sa desne strane imamo Attributes i pod templates odaberite stranica, objavite to i pogledajte sada rezultat.

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">