Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Kako instalirati wordpress – video tutorial

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas
wordpress instalation video tutorial

wordpress instalation video tutorial

“Ako nikada niste instalirali WordPress a željeli biste, ali se pomalo bojite (ssshhh neću nikome reći 🙂 ovdje je video tutorial koji će vam objasniti sve potrebne korake” kaže Rachel čiji blog možete pratiti na www.cre8d-design.com.

To je najjednostavniji i najpraktičniji tutorial za instalaciju koji sam ikada vidjela, a kada ga odgledate svakako otiđite na njen blog gdje možete pratiti i druge video tutoriale vezane za WordPress.

Tnx Rachel 🙂

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

  • Davor kaže:

    Ma ok je tutorial, al ono ove je wp 2.3 ako se ne varam… malo je zastarilo jel legice 🙂

  • sdragon kaže:

    Pozdrav, zanimljivo vam je ovdje. Imam problem, instalirao WordPress ali mi prilikom kreiranja “new page” i kad kliknem “publish”, on mi je kreira no prikaz na nju mi javlja da ta stranica ne postoji ili nije pronađena, a čak i one defaultne stranice mi se više ne prikazuju, isto mi javlja da nemože pronaći te stranice (ona “Sample Page”), u ćemu je problem, već sam pokušao ponovnom instalacijom ali ista stvar, koristim “wamp” jel možda kod njega problem?

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">