Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Sport – resursi za dizajnere

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Danas vam donosimo sportske fotografije, ikone , vektore i photoshop kistove na vječnu mušku temu – sport. Sigurno će vam koristiti za izradu web stranice nekog kluba, knjige o sportu , plakata ili letaka i brošura.

Iako popis resursa nije dugačak (nadopunjavati ćemo ga čim naiđemo na nešto novo ), neki od linkova imaju veliki izbor. Svakako provjerite Garcya.com jer je ekipa sa tog bloga sakupila priličan broj dodatnih resursa.

SPORT SILHOUETTES

dezignus

dezignus

IKONE

garcya

garcya

freevectordownload

freevectordownload

iconsland

iconsland

VEKTORI

qvectors

qvectors

vector4free

vector4free

123vectors

123vectors

qvectors

qvectors

vectorvalley

vectorvalley

vectortuts

vectortuts

PS BRUSH

deviantart

deviantart

deviantart

deviantart

INSPIRACIJA

nike-posters-collection

nike-posters-collection

design, snickers, tenisice, dizajn

dizajneri tenisica

Slični sadržaj:
Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">