Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Tenisice; tko ih dizajnira i kako to rade?

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas
tenisice - tko ih dizajnira i kako to rade?

tenisice - tko ih dizajnira i kako to rade?

Ekipa sa  Designwar-a su objavili  jako zanimljiv post o dizajniranju tenisica; pogledajte i vi na stotine nacrta i gotovih dizajna od svjetskih mega-profesionalaca do dizajnera početnika. Vjerojatno nikada niste vidjeli ništa slično.

Pitam se otkuda su ukrainci sve to iskopali 🙂

Svakako preporučujem da prekopate i ostale njihove stranice gdje ćete naći izvrsnih besplatnih i korisnih web 2.0 gradienta, stilova, pregršt EPS vektora, ukrasnih fontova itd.

Kada smo već kod reklama za tenisice, svakako pogledajte i ovu fenomenalnu galeriju na weirdresources.com, nećete požaliti. Ovdje su samo dva maštovita primjera 🙂

san o tenisicama

san o tenisicama

bee cool

be cool

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">