Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Creative roots

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Creative roots je blog čiji koncept je da kreira umjetničku i dizajnersku kolekciju baziranu na svim zemljama svijeta.

Svi objavljeni radovi imaju neku povjesnu ili kulturnu vezu izrečenu kroz dizajn ili umjetnost. Na popisu zemalja nalazi se i Hrvatska, no taj dio je prazan. Žalosno je da objavljenih radova imaju zemlje poput Nigerije, Kambođe ili Alžira, a mi nemamo ništa. Čak i Srbija ima jedan dizajn.

Autor bloga poziva sve čitaoce da ga kontaktiraju i pošalju svoje prijedloge i radove. Dakle, ako ste dizajnirali poster za Univerzijadu, naslovnicu za knjigu o Kornatima , reklamu za neki tipično hrvatski proizvod ili imate neke prekrasne fotografije Plitvičkih jezera ili Kumrovca, pošaljite to na Creative roots blog i spasite obraz hrvatskim dizajnerima i umjetnicima 🙂

creative roots blog

creative roots blog

Označeno s:
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">