Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Exdizajn blog – za svakog ponešto

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

exdizajnblog

Nekidan je na našoj galeriji Kroativ.com objavljena i stranica Exdizajn blog. Prosurfala sam malo po blogu kolege web dizajnera i pronašla neke popularne postove:

Kako postaviti vlastiti avatar pored komentara na blogu
MSN emotions – besplatni download animacija za msn
Avatari – velika kolekcija animiranih sličica avatara
Besplatno slanje sms poruka
Kolekcija melodija za mobitel – besplatan download
Kako napraviti chat room u dvije sekunde

No, to nije sve… tamo možete pronaći i članke koji su zanimljivi web dizajnerima, npr : kako prepoznati da li je neka stranica napravljena po joomla predlošku , pronaći kolekciju od 850 resursa odnosno bookmarksa za web dizajnere , kao i druge zanimljive članke : o flash stranicama i tablicama,  online alatima, SEO optimizaciji itd… u svakom slučaju, na exdizajn blogu svatko će pronaći nešto zanimljivo .

Slični sadržaj:
Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">