Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Znači vi bi učili Photoshop?

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Adobe Photoshop, taj planetarno popularni grafički program kojeg svi toliko volimo. Od malog iz susjedstva do Brukete & Žinića, svi ga koriste i uživaju u tome, samo je razlika u tome koliko ga dobro koriste. Tu uskačemo mi, ne, nećemo mi pisati Photoshop tutoriale jer jednostavno postoje stranice specijalizirane za to i stvarno su dobre u tome. Mi ćemo vas samo uputiti na neke od najboljih, a na vama je sve ostalo. Dobro možda i mi uskočimo tu i tamo ali o tome neki drugi put…

PSD tuts

www.psdtuts.com

www.psdtuts.com

Photoshop Tutorials, majka svih stranica ove namjene, stvarno odlični tutoriali. Postoje dvije opcije, plaćena verzija koja vam omogućava pregled svih tutoriala (+ par extra) čim stignu + download PSD datoteka i ona free, putem koje možete samo gledati tutore te neke izdvojene vidjeti malo kasnije od članova. Pretplata iznosi 9$ mjesečno i to je bagatela za ovo carstvo Photoshop slatkiša 🙂
PS: ako ste stvarno dobri u Photoshopu i mislite da možete napraviti originalni tutor na engleskom, zaradite novce. PSD Tuts plaćaju 150$ za svaki tutor koji objave…

Abduzeedo

www.abduzeedo.com

www.abduzeedo.com

Ako želite nešto egzotike svakako navratite na ove stranice. Originalni tutoriali svih namjena. Vjerujte nam na riječ da ovo nećete naučiti nigdje drugdje. Osim primarno Photoshop tutora, na ovim stranicama pronaći ćete i mnoštvo drugog korisnog materijala, naravno sve iz dizajn domene…

PS HERO

www.pshero.com

www.pshero.com

Photoshop heroj, a sta reći osim također odlično. Tutoriali nisu toliko egzotični kao kod prethodnih stranica ali svakako nisu ni za odbaciti. Pogledati svakako kao nadopunu znanja, a i sigurno ćete naučiti nešto novo.

Tutzor

www.tutzor.com

www.tutzor.com

Još jedna stranica sa poprilično egzotičnim tutorima. Pod egzotičnim mislimo na to da ih vjerojatno niste vidjeli nigdje drugdje. Od dizajna, tekst efekata pa sve do retuširanja fotografija, sve ćete pronaći na ovim stranicama. Oni također plaćaju za tutoriale. 100$ ako objave vaš tutor.

Photoshop Star

www.photoshopstar.com

www.photoshopstar.com

Postanite i vi Photoshop zvijezda. Odlične stranice sa originalnim tutorima i odličnim resursima. Svakako još jedan odličan dodatak u vaš bookmarks.

Adobe TV – Photoshop

tv.adobe.com

tv.adobe.com

Već smo prethodno objavili ove stranice ali ponovit ćemo opet. Adobe ima svoju televiziju, odnosno video tutoriale za sve svoje proizvode. Gornji link vas vodi na Photoshop tutore proizašle iz umova ps guru-a.

Ovo su bili neki od najboljih bar što se nas tiče. Kada prođete i naučite sve sa njih slobodno svoje ime možete ukrasiti titulom Photoshop gurua. Ako vam nije dosta posjetite i ove linkove.

+ lunacore.com
+ photoshopsupport.com
+ layersmagazine.com
+ pslover.com
+ noupe.com (a)
+ noupe.com (b)
+ photoshopguidesign.com
+ worth1000.com
+ photoshopessentials.com
+ psdfan.com
+ psdlearning.com
+ tutorial9.net
+ photoshoptutorials.ws
+ photoshoproadmap.com

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">