Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Poster ; galerije, tutoriali, programi, the best of…

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas
block poster - kućna izrada postera u tri koraka

block poster - kućna izrada postera u tri koraka

Block posters je stranica koja će sigurno razveseliti tinejđere, ali i sve one koji žele jeftinu i originalnu dekoraciju za svoj stan.

Izrada je vrlo jednostavna, potrebno je uploadati željenu sliku ili ilustraciju, odrediti željenu veličinu i downloadirati PDF file spreman za printanje.

Kvalitetan laserski printer je naravno  obavezan.

Profesionalne dizajnere sigurno će zaustaviti Posterwhore galerija umjetničkih postera raznih umjetnika, ilustratora, dizajnera i agencija.  Moguć je i upload svojih radova.

Posterwhore - galerija umjetničkih postera

Posterwhore - galerija umjetničkih postera

Zaljubljenici u postere nikako ne bi smjeli propustiti najnoviji post od  Abuzeedo – The best posters 2008 i

PST blog;  – Kako dizajnirati fantastične postere;  45 photoshop tutoriala

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">