Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

125+ Illustrator tutorijala za vektorsku grafiku

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

Moram priznati da smo možda malo zapostavili izradu vektorskih grafika. Navalili smo s tim Photoshopom, a zapostavili ne manje važan Illustrator. Illustrator je već dugo vrijeme jedan od vodećih programa za vektorsku grafiku i svakako ga ne smijemo zapostaviti. Kako bi ispravili tu grešku danas vam donosimo preko 125 Illustrator tutorijala za sve vaše potrebe. Kao što smo već rekli, ako ste novi u radu s vektorima ovo je najbolji početak. Tutorijal po tutorijal do samostalnog razmišljanja i beskrajnog kreativnog izričaja. Ovu fascinantnu listu od 125+ vektorskih tutorijala, sastavila je ekipa s instantShift portala, a vi je možete pogledati ovdje. Donosimo vam par slika tutorijala kako bi shvatili kakvo znanje stoji pred vašim ekranom.

Vektorski Tutorijal

Vektorski Tutorijal

Vektorski Tutorijal

Vektorski Tutorijal

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">