Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Najljepše hrvatske i svjetske web stranice u 2009toj

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Na početku nove godine pravo je vrijeme za osvrt na prošlu. Zato smo ponovo prolistali web stranice koje ste nam slali proteklih 12 mjeseci za Kroativ galeriju i odabrali one koje su nama najviše svidjele (nisu uvrštene stranice članova Kroativ tima )

Odabrane stranice poredane su nasumce a vas pozivamo da u komentarima glasate za svoje favorite ili dodate stranice koje su se vama najviše svidjele.

Pa pogledajmo ih još jednom zajedno:

1 - autor: web burza

2 - autor: grejp

3 - autor: nivas

4 - autor: kreativna tvornica

5 - autor: idea studio

6 - autor: Marko Prljić

7 - autor: Robert Novak

8 - autor: Prospekt

9 - autor: Euro Art 93

10 - autor: Trinet

11 - autor: webomedia

12 - autor: Bojan Janjanin

13 - autor: Euro art 93

14 - autor: nivas

15 - autor: EuroArt93

16 - autor: Sixpack66

17 - autor: Igor Ivanković

Ovo je bio naš izbor najljepših web stranica hrvatskih autora. Zanima li vas koje su stranice odabrane za najljepše svjetske web stranice 2009-te, svratite na Crazy leaf design blog :   http://www.crazyleafdesign.com/blog/most-beautiful-websites-of-2009/

Još jednom zahvaljujemo autorima koji su nam slali svoje radove i čestitamo svima čije su web stranice svojom kvalitetom i originalnošću prošle stroge kriterije i bile objavljene u Kroativ.com galeriji.

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

13 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">