Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Sexy ikone

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Na stranicu Design Swan naletila sam slučajno i prvo što me je oduševilo bio je dizajn. Tako nešto prelijepo nisam već dugo vidjela, vidi se da je to dizajnirao netko tko iskreno voli svoj posao.

Naravno da sam odmah otišla vidjeti tko je to uradio i ostala sam razočarana.. stranica te web dizajnerske firme skroz je bezvezna.

I tako sam nastavila klikati po toj lijepoj stranici i naravno, brzo otkrila magični link “freebees”.  Očekivala sam da me tamo dočeka brdo već viđenih besplatnih ikona, no iznenadila sam se. Neke od njih još nisam nigdje vidjela pa vam predlažem da ih i vi pogledate. Najviše me razveselio set od 20 komada 256 x 256 png sexy ikona. Vjerujem da će razveseliti i moje muške kolege .

Evo samo mai nagovještaj … 😉

sexy buddy

sexy buddy

sexy mac

sexy mac

uživajte 😉

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">