Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Tuljani – wallpapers, foto, ikone, ilustracije…

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Jučer smo dobili od Udruge “Prijatelji životinja” ovaj lijepi mail:

Europska unija je jučerašnjom povijesnom odlukom zatvorila svoje granice proizvodima okrutnog komercijalnog lova na tuljane, oduzimajući tako Kanadi najveće tržište za diljem svijeta osuđenu trgovinu tuljanovim proizvodima.


Ovom zabranom EU se pridružila SAD-u, Meksiku, Hrvatskoj, Sloveniji, Nizozemskoj, Belgiji i Letoniji koje su već prije donijele slične zabrane.


Kampanja za zabranu trgovine proizvodima od tuljana prva je kampanja unutar Europske unije u kojoj je udruga Prijatelji životinja aktivno sudjelovala s udrugama iz Kanade, Sjedinjenih Američkih Država i Europe, a koja je rezultirala zakonskom zabranom.

Više informacija na:

http://www.hsus.org/marine_mammals/marine_mammals_news/eu_seal_victory_050509.html

http://www.europarl.europa.eu/news/expert/infopress_page/063-54953-124-05-19-911-20090504IPR54952-04-05-2009-2009-true/default_en.htm

Udruga Prijatelji životinja, Gajeva 47, Zagreb, 060 446644, 091 5067905, www.prijatelji-zivotinja.hr

————————————————————————————————————————————-

Iako me većina zabrana ljuti, ova me je iskreno razveselila i svaka čast svim aktivistima širom svijeta kao i udruzi ” Prijatelji životinja”  da su se uspjeli izboriti za ovako nešto dobro.

Prosurfala sam malo netom i pronašla par zgodnih wallpapersa, ilustracija, ikona i fotografija koje su nacrtali ili snimili umjetnici koji vole životinje. Pa pogledajmo:

wallpaper

wallpaper

wallpaper

wallpaper

ikone

ikone

ikona

ikona

ikone

ikone

čestitka

čestitka

ilustracija

ilustracija

fotografija

fotografija

fotografija

fotografija

foto

foto

ilustracija

ilustracija

Još zgodnih fotografija i ilustracija možete pogledati na Deviantartu.

Slični sadržaj:
Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

3 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">