Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

CSS text wrapper – oblik teksta po želji

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas
Textwrapper - za različite oblike teksta

Textwrapper - za različite oblike teksta

Tekst više ne mora imati oblik kocke, Css Text Wrapper omogućuje nam da jednostavno napravimo HTML text wrap u obliku drugačijem od pravokutnoga. Možemo napraviti valoviti oblik texta, cik-cak, okrugli ili kakav želimo. Možemo ubaciti sliku čije rubove želimo da text slijedi.  Sve što treba je označiti lijeve i desne rubove i zatim kopirati generirani kod na svoju web stranicu.

Kod je testiran za IE6+, Firefox, Safari, Operu i Netscape.

Css Text Wrapper generator možemo naći ovdje,  a uputstva i video tutorial pogledati na blogu The Idea Shower.

Pogledajte i sve ostale  korisne generatore koje smo do sada pronašli za vas.

Have fun! 🙂

Slični sadržaj:
Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Još nema komentara, Vi možete biti prvi!

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">