Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Barcode yourself

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Dakle, ako se osjećate manje vrijedno jer vas žena ostavila, ili ste ponosni na sebe jer ste kupili novi BMW na lizing, možete izračunati svoju vrijednost na tržištu pomoću Barcode creatora ! 😀

Postupak je  jednostavan, unesete svoj spol, godine životnog iskustva, visinu, težinu, zemlju u kojoj živite i napravite si barcode. (Da li ste pušač ili nepušač ne utiče na vašu vrijednost ts ts )

Barcode zatim možete skenirati da vidite koliko vrijedite,  a ako ste zadovoljni cijenom možete naručiti da vam ga isprintaju na majcu, šalicu, termosicu za pivo, privjesak za lančić i tako dalje i tako dalje… ili ga, kao ja, samo downloadirate i iskoristite za novi dizajn projekt na kojem radite

barcode yourself

barcode yourself

Barcode

Barcode

No to nije sve, možete besplatno downloadirati Barcode Clock i instalirati ga na svoj PC…

Barcode ura

Barcode ura

… ili naručiti besplatne razglednice barkodiranih portreta poznatih i slavnih ( ah svašta! )

Free Barcode Art Postcards

Free Barcode Art Postcards

A možete i pogledati razne art izložbe, videe itd na temu – Barcode naš svagdašnji.

Have fun! 😉

Slični sadržaj:
Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

2 komentara

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">