Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Jedan jako simpatičan natječaj i fenomenalni pristigli radovi

Autor/ica Weberica

Završila fotografiju na ŠPU, a nakon toga grafički i web dizajn. Rođena, živi i radi u epicentru Zagreba. Stalni član Kroativ mreže i autor mnogih korisnih članaka, radi kao stalni suradnik Web Inkubator studija.

Oglas

Uvijek me fascinira odaziv dizajnera na razne natječaje koje organiziraju blogovi i servisi poput Deviantart i sličnih. Bez obzira na nagrade i temu, čitaoci ih jednostavno zatrpaju radovima. Naravno, takvi blogovi su redom na engleskom jeziku pa ih prate ljudi iz cijeloga svijeta.

Tada se svaki puta nanovo prisjetim kako je ova naša zemlja malena, kako naš jezik nitko ne razumije, kako imamo manje stanovnika nego jedan kvart neke metropole, kako je većina hrvata informatički nepismena, a samo neki maleni postotak su kreativci …. a onda, prije nego padnem u depru, sjetim se one naše:

To je bio uvod, a sad dok slušate Dinu i Borisa preći ću na temu 🙂

Worth1000.com stranica je na koju sam danas naišla prvi puta. Zaustavile su me ove vesele fotografije hibridnog voća pa sam scrollala dalje i na moje iznenađenje otkrila da ih ima 107!

Tada sam shvatila da se radi o objavljenim radovima na natječaj “Hybrid produce – mix and match fruits and vegetables” .Zadatak je bio u photoshopu spojiti različito voće i povrće pod jednim jedinim uvijetom – da bude napravljeno profesionalno.

Iznenadilo me i kada sam vidjela da je rok za prijavu bio samo 48 sati , a obzirom da su objavljeni samo jako kvalitetni radovi, za pretpostaviti je da ih je na natječaj prijavljeno nekoliko tisuća … nešto apsolutno nezamislivo na ovim našim prostorima, pogotovo što nigdje nisam otkrila da bi postojala neka nagrada 🙂

voce, voće, fruit, foto, hybrid, povrće, vegetables, gmo, fotografije

voce, voće, fruit, foto, hybrid, povrće, vegetables, gmo, fotografijevoce, voće, fruit, foto, hybrid, povrće, vegetables, gmo, fotografijevoce, voće, fruit, foto, hybrid, povrće, vegetables, gmo, fotografijevoce, voće, fruit, foto, hybrid, povrće, vegetables, gmo, fotografijevoce, voće, fruit, foto, hybrid, povrće, vegetables, gmo, fotografije

Preostalog 101-nog mutanta pogledajte na: http://www.worth1000.com

…..i ne zaboravite da i Kroativ ima natječaj za dizajnere, a rok za prijavu i slanje radova je do 1.6.2009.

Označeno s: , ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

1 komentar

Trackbacks & Pingbacks

Ostavite komentar

Autori s više od 10 komentara nemaju tag nofollow na svojim linkovima! Zabranjeno je vrijeđanje, omalovažavanje ili na bilo koji drugi način ometanje normalnog toka komentara. Također je zabranjeno oglašavanje u komentarima i sve druge vrste spam-a.

(*) polja su obavezna

XHTML: Možete koristiti: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong> <pre lang="" line="" escaped="">