Volite web dizajn?

Zašto ne podijelite svoje znanje s cijelim svijetom? Svatko može pisati za Kroativ i na taj način se promovirati.

Pomoć potrebitima

http://www.hck.hr

Hrvatski Crveni križ

u službi humanosti od 1878.

Velika nagradna igra najBy društvene mreže

Autor/ica Webmaster

Autor Kroativ mreže. Web dizajnom se bavi već nekih desetak godina i trenutno radi u Web Inkubator dizajn studiju. Kreativac u duši stalno željan novog znanja, a u slobodno vrijeme farba pixele i šeće web stranice po Internetu.

Oglas

najBy društvena mreža

Fond nagrada je veći od 6000 kuna u suradnji sa SliceMachine, Web inkubator i Weberica studiom.

najBy je prvi hrvatski društveni servis koji registriranim korisnicima omogućava dodavanje članaka, glasanje, komentiranje i dijeljenje istih. Osim ovih funkcija očekuju vas još mnoga iznenađenja koje ćete sami otkriti kada se registrirate na najBy mreži. Objavljuju se samo najbolje vijesti, a koje su to odlučujete vi. Po već dobro razrađenim svjetskim modelima skupili smo njihove najbolje osobine i otvorili najBy.com. Mreža svih mreža za najbolje vijesti iz hrvatske i svijeta. Vijesti su podijeljene u više kategorija, a neke od najaktivnijih su najBy.com/hrvatska, najBy.com/svijet i najBy.com/tehnologija Ako želite krenite u najBy obilazak za više informacija.

Kako bi nagradili najvrednije korisnike svaki mjesec organiziramo nagradnu igru s fondom nagrada preko 6000 kuna. Za pobjedu je potrebno samo sudjelovati na najBy mreži i biti najbolji korisnik. Što znači najbolji korisnik? Najbolji korisnik je onaj koji objavi najviše kvalitetnih vijesti za koje ostali korisnici daju najviše pozitivnih glasova no to nije sve. Nagrađujemo i korisnike koji su najviše doprinijeli svojim kvalitetnim komentarima na objavljene vijesti. Za komentare također možete glasati tako da kvaliteta opet ovisi o vama dragi korisnici.

Nagrade velikodušno daruju studio SliceMachine, Web inkubator i Weberica.

SliceMachine: projekt tvrtke IT Sense namijenjen pretvaranju dizajna u funkcionalne web stranice

Web Inkubator & Weberica: web dizajn studio s višegodišnjim iskustvom u web dizajn industriji, pokretač Kroativ mreže i ostalih pripadajućih stranica.

Za registraciju na najBy mreži posjetite ovu stranicu i slijedite upute. Za top listu najBy korisnika u svakome trenutku možete pogledati http://najby.com/karma_users, a ako vam nešto nije jasno posjetite naša često postavljana pitanja. Nakon registracije možete posjetiti našu stranicu alati gdje mozete preuzeti najBy toolbar ili widget za vaše stranice kako bi mogli sudjelovati u radu najBy mreže s jednim klikom mišem. najBy mreža je u BETA fazi i sve greške/propuste/prijedloge možete prijaviti na našoj kontakt stranici.

Nagradna igra kreće svakog prvog u mjesecu te traje mjesec dana. Fond nagrada može varirati i moguće su nove super nagrade!


Više o uvjetima nagradne igre i fondu nagrada pročitajte na najBy nagradna igra!

Označeno s: ,
Za ovaj članak možete glasati na CroPortalu i tako pomoći u njegovoj promociji. Ako članak još nije objavljen vi možete biti prvi!
Stavovi i mišljenja izrečena u ovome članku i/ili komentarima odnose se samo na autora/icu članka i/ili komentara, a ne i cijele Kroativ mreže. Zabranjeno je neovlašteno prenošenje članaka u cjelosti bez prethodnog dogovora ili bez istaknutog povratnog linka na www.kroativ.net stranicu te imena autora.
Oglas

Komentari su zatvoreni.